Winterwandeling langs de zee

Wanneer:
februari 8, 2020 @ 11:00 am – 2:00 pm
2020-02-08T11:00:00+01:00
2020-02-08T14:00:00+01:00
Waar:
Egmond aan Zee
Strandpaviljoen De Zilvermeeuw in Egmond aan Zee
Kosten:
20
Contact:
Anjo Delville
06 45760625

Winterwandeling langs de zee

Zaterdag 8 februari is er een natuurbelevingswandeling aan zee. Dus wil je genieten van strand, zee en duinen in de winter, dan is dit je kans!

In de winter wandelen nodigt uit om lekker diep in en uit te ademen, je longen te vullen met de frisse zuivere zeelucht. Om de prikkelende wind op je huid te voelen. Door te vertragen en stil te zijn krijgen geluiden, structuren en details de kans om je aandacht te vangen. En wie weet nodigt het zand je uit tot spelen. We gaan ademhalingsoefeningen doen, je zintuigen aanzetten, strandjutten, de zee voelen en je krijgt solotijd om de stilte toe te laten.

We verzamelen om 11.00 uur voor een warm drankje bij Strandpaviljoen De Zilvermeeuw in Egmond aan Zee. Parkeren is gratis deze tijd van het jaar. Het strandpaviljoen is te bereiken via parkeerplaats Strand Zuid aan de Kennedyboulevard in Egmond aan Zee.  https://www.zilvermeeuw.info/

De wandeling duurt ongeveer 3 uur en gaat ook door het PWN Noord Hollands Duinreservaat. Trek lekker warme (regen/winddichte/thermo) kleding aan, een muts en handschoenen zijn aan te raden. Neem wat te eten en te drinken mee en iets waarop je kan zitten. En een opschrijfboekje is fijn als je gedachten, inspiratie of mooie ideeën krijgt. Tijdens de wandeling gaan de telefoons uit om optimaal van de rust te kunnen genieten.

Deelnemersbijdrage is 20,00 euro, graag bij aankomst gepast betalen. Dit is inclusief dagkaart voor het duinreservaat en het drankje bij ontvangst.

Aanmelding via anjodelville@quicknet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *